Neuromodulatie bij chronische pijn voor grote groep patiënten in basispakket !!!

Neuromodulatie is al decennialang een vorm van pijnbestrijding voor patiënten met chronische pijn. Bij de juiste indicatie is het een zeer effectieve therapie waar patiënten zeer tevreden mee zijn. Daarom zijn we er in het Bravis Pijncentrum zo’n 10 jaar geleden mee gestart.

Maar....

Supertrots zijn we op ons vernieuwde pijncentrum! We zijn verhuisd naar Route 73 en ontvangen u nu stijlvol in een nieuwe patientvriendelijke vormgeving. Daar werken wij nu met nog meer plezier aan de beste pijnzorg voor onze patienten. Bekijk de foto's en de film!

2019 wordt een bijzonder jaar voor ons team. Dan wordt pijngeneeskunde ondergebracht in een modern ingerichte afdeling in het hart van de polikliniek in Roosendaal.

  

Under construction

 

Wellicht is het u al opgevallen. Sommige delen van de website zijn niet bereikbaar.

Dit heeft te maken met het feit dat we net als het nieuwe pijncentrum ook de website voor een groot deel willen vernieuwen.

Achter de schermen zijn we dan ook druk bezig met het verfijnen en verbeteren van de informatievoorziening aan u.

 

Excuses voor het ongemak. Binnenkort gaan de deuren weer volledig open.

Pijncentrum Bravis is lid van de Sectie Pijn & Palliatieve Geneeskunde van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA). Vanuit de vereniging is bepaald dat de pijncentra in Nederland mee gaan doen met de registratie van de kwaliteit van de zorg. Zo kunnen gegevens verzameld worden om de zorg aan u te verbeteren.

Lees meer over de Kwaliteitsregistratie

Vanwege teambuilding is het Pijncentrum Bravis op vrijdag 23 november 2018 de gehele dag gesloten.

Pijn-, bouw- en 3D-specialisten werken samen om het nieuwe pijncentrum vorm te geven, daar maken ze fraaie plaatjes van en zo krijgen we een indruk van hoe mooi ons nieuwe pijncentrum zal worden. Dat delen we graag met u!

Op YouTube vonden we dit interessante filmpje. In 10 minuten legt het op een heldere, en ook voor kinderen begrijpelijke, wijze uit wat pijn is. 

Vandaag zullen dan, na uitgebreide voorbereidingen, de OK-units in Gouda op transport geplaatst worden naar Roosendaal. 

Go To Top