Skip to main content
Aandacht verzacht

18 maart: Open Dag Oncologie Centrum en ZRTI


Het Oncologie Centrum (OC) en het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) hebben eind vorig jaar officieel hun deuren geopend. Daarmee kan een groot deel van de behandeling van patiënten met kanker op één locatie plaatsvinden en wordt de expertise van zowel het OC als het ZRTI gebundeld.

                      

Op zaterdag 18 maart 2017, tijdens de landelijke Open Dag in het kader van de Week van de Zorg, openen beide instellingen hun deuren opnieuw, nu voor alle belangstellenden. Van 10.00 uur tot 14.00 uur kan het publiek zich laten informeren en een kijkje komen nemen.

Graag nodigen wij u uit een directe bijdrage te leveren aan deze Open Dag. Tijdens de Open Dag wordt er een informatiemarkt ingericht waar het mogelijk is om uw organisatie en uw activiteiten te laten zien aan het publiek. Wij hopen dat u hieraan wilt deelnemen.

 

Indien u wilt deelnemen wordt u vriendelijk verzocht de bijgevoegde inventarisatielijst in te vullen en deze uiterlijk vrijdag 3 februari 2017 terug te sturen. De contactpersoon die u op de inventarisatielijst vermeldt, wordt uitgenodigd voor een briefing die begin maart 2017 plaatsvindt.

 

Motto Open Dag

Het motto voor de Open Dag is: ’Zorg dichtbij de mens. Dit motto biedt vast mooie aanknopingspunten voor uw organisatie voor de invulling van het programma.

De “haarknipactie” van de officiële opening op 20 oktober 2016 zal tijdens de Open Dag een verder vervolg krijgen. Voor alle duidelijkheid, het ziekenhuis zelf en alle buitenpoliklinieken zullen niet deelnemen aan de Open Dag. Vanuit het Oncologie Centrum van het Bravis ziekenhuis en het ZRTI  vindt de centrale organisatie plaats en wordt de publiciteit verzorgd.

Wij hopen op uw deelname!

 

Commissie Open Dag Oncologie Centrum en ZRTI

Geschreven door
Gerard Verheij

Categorie
Nieuws

Nieuws & Actualiteiten

Altijd op de hoogte
Het Bravis Pijncentrum is wederom heel goed uit de Bravis Radar

Het Bravis Pijncentrum is wederom heel goed uit de Bravis Radar

| Nicole Moesman | Nieuws

Het Bravis Pijncentrum is wederom heel goed uit de Bravis Radar gekomen met een score van :

9.03

Handreiking Afbouw opiaten

Handreiking Afbouw opiaten

| Lars Elzinga | Nieuws

Recent publiceerde het Instituut voor verantwoord medicijngebruik de nieuwe handreiking met aandachtspunten voor het verantwoord afbouwen van opiaten.

De pijn begrijpen in 10 minuten.

De pijn begrijpen in 10 minuten.

| Redactie website | Nieuws

Op YouTube vonden we dit interessante filmpje. In 10 minuten legt het op een heldere, en ook voor kinderen begrijpelijke, wijze uit wat pijn is.