Inleiding

Waarom kwaliteitsregistratie?

Om de beste zorg te bieden, is inzicht in kwaliteit nodig. Daarom is het belangrijk dat wij verschillende gegevens van u vastleggen.

Pijncentrum Bravis is lid van de Sectie Pijn van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie. Vanuit deze vereniging is bepaald dat alle pijncentra in Nederland hun kwaliteit meten. De gegevens worden gebruikt om de zorg aan u te verbeteren.

Het gaat dus om de kwaliteit van de zorg die wij rechtstreeks bij u meten, de zogenaamde Patient Reported Outcome Measures (PROMs).

Met de informatie vergelijken wij als anesthesioloog-pijnspecialisten zowel lokaal en landelijk de kwaliteit van zorg. Daarnaast leren we van elkaar en kunnen wij transparant zijn over de resultaten en effectiviteit van de behandelingen.

Kwaliteit meten en vergelijken kan alleen als de gegevens op dezelfde wijze worden ingevuld en verwerkt. De Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie heeft hiervoor vragenlijsten opgesteld.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voordat u naar het ziekenhuis komt, vragen wij u om thuis op de computer een vragenlijst in te vullen. Dat doet u in uw persoonlijke, digitale patiëntendossier MijnBravis. U ontvangt een e-mail als een vragenlijst voor u klaar staat.
U logt in op MijnBravis via www.bravisziekenhuis.nl.
Nadat u de vragenlijst hebt ingevuld, geven wij de datum van uw eerste afspraak aan u door.

Om te kunnen inloggen in MijnBravis moeten uw burgerservicenummer en e-mailadres bekend zijn in het ziekenhuis. Deze kunt u doorgeven bij de receptie van de polikliniek. Inloggen op MijnBravis kan op 2 manieren: met de DigiD app of met uw DigiD wachtwoord + sms-code.
Heeft u hulp nodig met MijnBravis? Kijk op de website van het ziekenhuis of ga langs bij de DigiTuin in het Bravis ziekenhuis. De vrijwilligers kunnen u wegwijs maken.

Lees en print deze informatie als patientinformatiefolder (PDF) (349 kb)

Go To Top